Wij produceren ook stickers voor bedrijven.
Het is mogelijk om bijvoorbeeld stickers te maken met de huisstijl voor kantoorbenodigdheden, maar daarnaast is het ook mogelijk om een grote sticker te maken met de huisstijl voor een vrachtwagen of een raam. Alles is mogelijk, en wij kunnen je eigen idee of ontwerp realiseren. Natuurlijk kunnen wij een gehele huisstijl voor je ontwerpen! Jouw wensen staan voorop en daar gaan wij mee aan de slag.

 NEEM CONTACT MET ONS OP 

 

Stickers voor (web) winkels

Het is bij ons mogelijk om stickers te kopen voor je (web) winkel. Een leuke uitbreiding van je assortiment voor je klanten. Wij hebben diverse ontwerpen die met allerlei hobbies te maken hebben zoals surfing, kano, bloemen, honden, vissen en nog veel meer! Neem een kijkje op onze website en bekijk ons assortiment. 
Als je een groothandel hebt kunnen wij natuurlijk een mooie prijs voor je maken bij bestelling.

 

Kleine reclame stickers

Het is mogelijk om kleine stickers te maken met bijvoorbeeld de huisstijl van het bedrijf.
Denk hierbij aan stickers voor op kantoorbenodigdheden of stickers met logo.

 

Stickers voor bedrijvenvervoer

Dit zijn stickers die we speciaal ontwerpen voor op de bus, auto, scooter, fiets, fietstas, en andere vervoersmogelijkheden.
Het is mogelijk dat je je eigen idee indient of dat wij een ontwerp voor je maken.
Natuurlijk verlenen wij de service om de stickers te komen plakken, maar er zitten duidelijke plakinstructies bij dus je kan het zelf ook doen.

 

Raamstickers

Er zijn diverse soorten raamstickers, met verschillende doeleinden. Denk hierbij aan het tegenhouden van lichtinval, of het maken van reclame.
Wij leveren raamstickers voor particulieren en bedrijven. Het is altijd mogelijk om je eigen idee in te dienen, maar wij kunnen ook wat voor je ontwerpen!

De stickers die wij leveren zijn voorzien van plakinstructie dus je kan dat heel makkelijk zelf doen. Als service kunnen wij ook langskomen om de stickers voor je te plakken.

 

Decoratie of reclame stickers voor inrichting

Er zijn diverse mogelijkheden qua stickers voor de inrichting van de ruimte, kamer of muur.
Het kan decoratief zijn, maar ook reclame met logo.
Een aantal suggesties:

  • muurstickers met logo
  • letters
  • board
  • houten stickers met logo
  • houten letters
  • fotobehang

Het is mogelijk om je eigen idee in te doen, of wij maken een ontwerp voor je. Natuurlijk kun je hier altijd een voorbeeld van krijgen zodat je een idee hebt hoe het zal worden.

 

 

© 2011 - 2021 Uniquewinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel