Welkom bij mijn Unique winkel!

Mijn naam is Magdalena Kok en ik ben grafisch ontwerpster én eigenaresse van Uniquewinkel.

Ondanks dat ik niet in Nederland ben geboren, is het wel het land waar ik voor heb gekozen! Ik kwam hier op vakantie als studente van de kunstacademie en ik begreep al snel waarom de Nederlandse schilders zo goed zijn in het schilderen van wolken. Mijn stukje hemel is hier!

Ik leerde de Nederlandse taal kennen en werkte bij een drukkerij. Ondanks dat was ontwerpen nog steeds mijn grote liefde, maar elke verandering van werk was een stap dichterbij hetgeen waar ik naartoe wilde.

Al snel kwam ik tot de conclusie dat het mijn droom was om iets voor mezelf te creëren. Een beslissing gedreven door gevoel. Ik ben een dromer met een takenlijst en ben hard aan het werk gegaan.

In 2012 zetten ik Uniquewinkel op en bijna alle producten die je hier vindt, heb ik ontworpen!


Ik doe niet alles alleen. Vanaf het begin werkt mijn man Slawek net zo hard mee.

Samen naar beurzen, materialen testen (hij is het (zelfbenoemde) kwaliteitscontrole-team, op zoek naar de perfecte verpakkingen, de beste oplossingen en niet geheel onbelangrijk: we kochten samen de eerste snijplotter waar alle raamfolies mee worden gesneden.

Ik steek Slawek aan met deze passie. Ook vandaag nog bedenkt hij de meest technische oplossingen, zorgt hij dat alle raamfolies perfect worden uitgesneden en worden alle pakketten met liefde door hem ingepakt.
Stuur je een bericht naar ons? Dan ontvang je een antwoord van Etiënne.

We ontmoetten elkaar in 2018 en ik wist meteen dat ik met haar wilde samenwerken. Etiënne heeft net zoveel hart voor mensen, als ik voor ontwerpen & design.

Klanten blij maken is voor haar een prioriteit, maar dat is niet het enige wat ze doet. Ze is verantwoordelijk voor bijna alle woorden die je van ons leest.

 


Van ambitie naar uitvoering, van uitvoering naar voldoening.

Wij worden onwijs blij van dat wat wij elke dag mogen doen!

We hopen met onze producten jouw huis een thuis te maken waar je je goed voelt. Een oplossing te bieden voor kleine probleempjes of gewoon dat element voor jou te kunnen maken wat jouw huis Unique en helemaal af maakt.


 


Wij maken producten waarvan we willen dat ze bestaan.

Producten die we zelf graag zouden hebben, leuk vinden, enthousiast van worden, maar vooral producten die met liefde zijn gemaakt van de beste materialen.

Wij zijn trots op onze producten

Van idee tot eindproduct.

Hetgeen wat onze producten uniek maakt zijn de uiteraard de ontwerpen, het gebruik van het materiaal, maar ook dat wij niet aan massaproductie doen.
We tekenen, ontwerpen, zoeken naar de beste materialen en maken & testen de producten zelf.

Onze houten elementen worden voor ons uitgesneden, maar het eindproduct ondergaat altijd bij ons nog een controle.

Benieuwd naar het proces van onze ontwerpen, bestellingen, en nieuwste producten en ontwerpen? Volg ons via Facebook.

© 2011 - 2021 Uniquewinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel