Onze folies zien er niet alleen heel mooi uit. Ze worden gemaakt van de beste kwaliteit, zijn duurzaam en zijn gemakkelijk om aan te brengen. Dit bevestigen onze klanten.

Al onze folies worden in Nederland gemaakt en voor elke klant wordt de folie speciaal gemaakt. We ontwerpen alle folies zelf en onze raamfolies zijn exclusief verkrijgbaar op onze website!


Hoe bestel ik raamfolie?

Bij het bestellen van raamfolie is het belangrijk om je raam goed op te meten. In het veld ‘precieze breedte‘ geef je de precieze maat van de raamfolie op die je graag wilt. Dan maken wij de raamfolie precies op de maat die bij jouw raam past zodat je zelf niet meer hoeft te snijden.

‘In spiegelbeeld houdt in dat het ontwerp zal worden gespiegeld den overstaande van de eerste afbeelding die te zien is wanneer je dat ontwerp aanklikt. De gespiegelde voorbeelden staan aangegeven in afbeeldingen bij het ontwerp.

Meer weten? HIER vind je meer informatie over het bestellen.


Welke formaat moet ik kiezen?

Wij geven een tolerantie van 2 cm.

Heb je een afmeting nodig van bijvoorbeeld 52 x 53 kies je voor het formaat 50 x 60 cm.


Ik heb een raam met HR++ glas, kan hier raamfolie op worden aangebracht?

Ja dit kan, maar hier is meer uitleg bij nodig:
Niet elke kwaliteit raamfolie kan worden toegepast op hoogrendementsglas. Onze producent van het foliemateriaal heeft aangegeven dat onze kwaliteit raamfolies wel op dit glas mag worden toegepast.

Wel is het belangrijk dat het raam geen beschadigingen zoals krassen of barsten bevat voor het aanbrengen van de folie.


Hoeveel ruimte moet er zijn tussen het kozijn en de raamfolie?

Hoeveel ruimte er moet zijn tussen het kozijn en de raamfolie is helemaal aan jou.
Wil je dat de raamfolie precies aansluit, of wil je een ruimte open houden? Kies zelf wat je mooi vind!
Heb je toch hulp nodig of vind je het fijn dat we meedenken? Laat het ons weten, dat doen we graag.

Voor sommige designs adviseren wij een grotere afstand, deze informatie is te vinden in de productomschrijving bij het artikel.


Kan ik een op maat gemaakte folie bestellen?

Zeker! Bij het plaatsen van de bestelling kan er bij het veld ‘precieze lengte (optioneel)’ de exacte afmetingen ingevoerd worden (let hierbij op ons advies om 1mm tussen het kozijn en de raamfolie te houden). Wij maken de raamfolies gratis op de gewenste maat.

Als de gewenste maat niet in onze keuzelijst staat, (je wilt bijvoorbeeld een folie van 75cm en de grootste aangegeven maat is 60cm) neem dan contact met ons op. Dan maken wij kosteloos een individueel project aan.


Hoe kan het beste de folie knippen?

Voordat de folie op het raam geplakt wordt kan de folie worden geknipt als de folie te groot is.
Als de folie al op het raam is geplakt kan je de folie het beste afsnijden door middel van een scherpe papiersnijder en een liniaal.


Houdt de folie zonlicht tegen?

Onze folies hebben geen zonwerende werking.
Zonlicht komt nog steeds de ruimte binnen. Na het plakken van de folie zal de ruimte misschien donkerder lijken omdat het licht niet meer direct naar binnen schijnt. Het verschil hiertussen zal minimaal zijn.


Houdt de folie warmte tegen?

Onze folies hebben geen thermische werking. Het houdt geen warme vast en beschermt ook niet tegen de kou.


Hoe kan ik het raam met folie het beste wassen?

De eerste drie dagen na het aanbrengen van de folie raden wij aan het raam niet te wassen.
Na deze dagen kan je de ramen zoals gebruikelijk zemen met bijvoorbeeld glasreiniger of andere middelen die hiervoor bestemd zijn. Gebruik uiteraard geen bleekmiddel of schurende schoonmaakmiddelen.
 


Kan de folie worden gebruikt in vochtige ruimtes?

Onze raamfolies kunnen zeker worden toegepast in vochtige ruimtes!
Wij raden niet om de folie aan de binnenkant van de douchedeur te plakken, maar op bijvoorbeeld het raam in de badkamer kan dit heel goed!


Hoe ‘doorkijkbaar’ is de folie?

Al onze folies zijn anti-inkijk. Dit werkt zowel ’s nachts als overdag en heeft geen betrekking tot het licht, maar met de afstand van de silhouetten tot het glas.
Als je dicht bij het glas staat zullen er contouren te zien zijn, geen details. Hoe verder je bij het raam met de folie vandaan staat, des te minder er te zien is.


 Hoe verwijder ik statische raamfolie?

Statische raamfolie verwijderen is net zo gemakkelijk als dat je hoopt dat folie verwijderen is.
Trek voorzichtig een puntje van de folie los en trek vanuit deze punt de folie simpel en eenvoudig van het raam.

Als je dit heel voorzichtig doet, zorgt dat de folie niet uitrekt en dat er stofdeeltjes op komen, kan je de folie zelfs nog hergebruiken!

En een groot voordeel van statische raamfolie is dat het geen lijmresten achterlaat! Als wij jouw vraag hiermee niet hebben beantwoord,
 NEEM DAN CONTACT MET ONS OP! 

 

© 2011 - 2022 Uniquewinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel