image-alt
overlay close

Garantie en klachten

Als je een probleem hebt met een product dat je bij ons hebt gekocht, laat het ons dan weten!

Garantie

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze producten aan jouw verwachtingen voldoen. Tijdens elk productieproces kunnen er problemen optreden. Helaas kunnen we ook niet altijd alle fouten of problemen tijdens het transport voorkomen.

Mochten er beschadigingen zijn ontstaan tijdens het transport of productieproces, laat het ons dan binnen twee maanden na het ontdekken van de beschadiging aan ons weten. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij het product kosteloos vervangen.

Klachten

Pakket beschadigd tijdens transport

Als er onderweg iets met je pakket gebeurt en het product beschadigd is, maak er dan foto’s van:

  • Een foto van de buitenkant van de doos
  • Een foto van de binnenverpakking
  • Een duidelijke foto van het pakketlabel met de streepjescode en het adres
  • Een foto van het geopende pakket van bovenaf genomen. De volledige inhoud van de binnenverpakking moet duidelijk zichtbaar zijn
  • Een foto van het hele product

Stuur deze fotosessie naar [email protected]

Verkeerde maat

Controleer de afmetingen van je raamfolie voordat je deze aanbrengt. De onjuiste maat moet aan ons worden gemeld voordat de folie wordt aangebracht.
Stuur ons een foto van de folie op papier samen met het meetlint naar [email protected]

Het is belangrijk om de folie voor gebruik te controleren omdat de afmetingen van de folie na het plakken enkele millimeters kunnen variëren. Dit komt doordat de folie tijdens het aanbrengen kan uitrekken.

Als de folie na het aanbrengen een ander formaat heeft dan ervoor, maak je dan geen zorgen, je kunt dit corrigeren.

Onze folies zijn herbruikbaar en kunnen opnieuw worden aangebracht. Zorg ervoor dat je niet te veel, maar ook niet te weinig kracht zet bij het aanbrengen. Als de folie iets te kort is, begin dat opnieuw met plakken, en zorg dat je de folie iets meer uitrekt.

Verkeerd motief

Heb je vogels op een draad besteld en ze op een tak gekregen? Bloemen rechts, hadden ze links moeten staan? Sorry! Natuurlijk willen we dat het eindresultaat is zoals je dit voor je zag. Stuur je ordernummer samen met een beschrijving van het probleem naar [email protected]

Materiaalfouten

Als jouw raamfolie beschadigingen heeft, stuur ons dan foto’s naar [email protected]

Wanneer er tijdens het aanbrengen van de folie, scheurtjes zijn ontstaan rondom de openingen in de folie, valt dit niet onder de garantie.

Als de folie na het aanbrengen vlekken vertoont, wacht dan 2-3 dagen. Wanneer de folie droogt, zou alle verkleuring vanzelf moeten verdwijnen. Als dit niet gebeurt, stuur ons dan foto’s naar [email protected] We helpen je graag om jouw folie mooi op het raam te krijgen!

De folie komt eraf

Er zijn verschillende redenen waarom de raamfolie niet blijft hangen.

  • De folie moet met de gladde kant naar het glas worden aangebracht. Alleen de kant van de folie die het papier raakt is statisch. Controleer of je de folie aan de juiste kant hebt aangebracht.
  • De hele folie moet aan het glas hechten. De folie mag niet op de raamrubbers worden aangebracht. Daarom raden we aan de folie iets kleiner te bestellen en een minimale afstand tussen de folie en het kozijn aan te houden.
  • De folie kan eraf vallen als deze te nat blijft na het aanbrengen. Breng de folie opnieuw aan en zorg ervoor dat je het water voorzichtig onder de folie vandaan duwt. Maak een foto na het aanbrengen. Als de folie weer loslaat, stuur dan een foto naar [email protected]
Ander probleem

We helpen je graag bij elke stap. Als iets niet werkt of als je ergens een probleem mee hebt, kun je een foto maken en deze samen met een beschrijving van het probleem sturen naar [email protected]

Jullie, onze klanten, zijn onze beste adviseurs als het gaat om het verbeteren van de kwaliteit van onze producten en we horen graag van jullie!

Bedenktijd en retourneren

Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat en volgens de door je ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.