Leer ons kennen

Over ons

Maak kennis met ons unique team

Van droom, naar detail

Trots op wat we doen

Creatief, innovatief, vriendelijk en eenvoudig. Het creëren van het detail voor bij jou thuis, en het maken van dingen waar van wij willen dat ze bestaan. Samenwerken in een klein team en in contact zijn met jou als klant.

Werken met plezier en het maken van mooie, unieke en duurzame kwaliteitsproducten We willen ons specialiseren in wat we doen, en al onze aandacht geven aan de producten die we maken. Wij geloven dat we dan het mooiste eindproduct kunnen maken. Waar wij, en hopelijk jij als klant blij van worden.

10

JAAR
ERVARING

6925 m2

VERKOCHTE
RAAMFOLIE

8877

BLIJE
KLANTEN

Ons verhaal

Van kamer naar bedrijfspand

Als studente aan de kunstacademie had Magdalena al de droom om iets voor haarzelf te beginnen. Met een droom en een flinke to-do lijst begon ze in 2012 Uniquewinkel.

Dit begon in een kleine kamer, gewoon in huis en als 'bijbaan'. Na 5 jaar hard werken nam het ook de woonkamer in beslag en besloot Magdalena haar andere baan op te geven. Inmiddels zijn we verhuisd naar een huis mét een bedrijfsruimte én een magazijn. In de afgelopen jaren zijn er dingen veranderd en verbeterd binnen Uniquewinkel. Niet zo lang geleden maakten we elke week een gepersonaliseerde hondensticker, nu zijn deze niet meer in onze webshop te vinden. Maar ook na 10 jaar blijft ons doel hetzelfde. Dingen creëren waar we trots op kunnen zijn. We ontwerpen, maken en verpakken alles zelf. Neem je contact met ons op, dan staan Magdalena & Etiënne voor je klaar. Uniquewinkel groeit, maar in de kern zijn we nog steeds het bedrijf wat begon in een kleine kamer, 10 jaar geleden.

Ons team

Magdalena

Het creatieve brein, alleskunner en de reden dat Uniquewinkel bestaat

‘’Eigenlijk stop ik alle tijd die ik heb in mijn bedrijf.
Ik ontwerp, vind dingen uit, bedenk nieuwe uitdagingen en maak in de tussentijd producten waarvan ik willen dat ze bestaan en dáármee maak ik mijn eigen dromen waar.
Het liefste combineer ik gewoon alle functies binnen Uniquewinkel. Uiteindelijk zijn we een klein team en ik vind het leuk om overal bij betrokken te zijn.

Ik heb drie katlega’s die me vergezellen als ik aam het werk ben, en ik ben dol op hen, Slawek én architectuur en kunst.”

Slawek

De techneut, productbeschermer en sportfanaat

“Alle technische dingen binnen Uniquewinkel neem ik voor mijn rekening. Ik bedien de plotters, zorg dat alle folies gesneden worden en controleer ik alle producten doorgrondig. Ik verpak alle bestellingen en zorg ervoor dat deze zo snel mogelijk bij de pakketdienst in handen zijn.
In mijn vrije tijd ga ik graag sporten. In de zomer zoek ik de wind op om te wind- of kitesurfen, en in de winter ga ik graag skiën.

Als alles op rolletjes loopt ga ik graag met Magdalena een rondje rolschaatsen, want wij lopen niet warm voor hardlopen.”

Etiënne

De communicatie-ninja, marketeer en levensgenieter

“Ik heb onwijs veel geluk om samen te kunnen werken met Magdalena, aan het groeien van Uniquewinkel. Alle teksten die je leest, zijn door mijn handen geweest.

Heb je vragen, ik sta voor je klaar. Hebben wij een nieuw product, dan probeer ik ervoor te zorgen dat jij daarvan op de hoogte bent.
En dit doe ik vanuit Zuid-Afrika. Ik start mijn dag met een wandeling aan het strand met mijn hond Bali, en als de weersomstandigheden het toelaten, sluit ik het liefste mijn dag af in het water, op mijn surfboard!”

Meer over ons

Blog

Bekijk

24/09/22

Mooie ontwerpen raamfolie, maar waar wordt de prijs op gebaseerd?

Soms krijgen we de reactie dat onze folies (te) duur...

Lees deze blog

05/09/22

Uniquewinkel 2.0!

2022 Vliegt voorbij. Sinds het begin van het jaar zijn...

Lees deze blog

Bekijk de meningen van anderen

Beoordelingen

Bekijk