image-alt
overlay close
image-alt
#3

24/09/22

Mooie ontwerpen raamfolie, maar waar wordt de prijs op gebaseerd?

Soms krijgen we de reactie dat onze folies (te) duur zijn. En we begrijpen waar deze vraag vandaan komt. Ben jij je ervan bewust waar we onze prijzen op baseren...

Soms krijgen we de reactie dat onze folies (te) duur zijn. En we begrijpen waar deze vraag vandaan komt. Ben jij je ervan bewust waar we onze prijzen op baseren en wat er achter de schermen gebeurt?
We gaan het je vertellen, we leggen je in deze blog uit waarom onze prijzen zijn wat ze zijn.

Individuele benadering voor elke bestelling

Wij doen niet aan massaproductie, en daarom is ons assortiment niet direct geschikt voor elke doelgroep. Wij vinden het belangrijker om minder producten te verkopen met een hogere kwaliteit en prijs, dan meer producten van mindere kwaliteit.
We passen elk ontwerp aan op de gepersonaliseerde maatvoering en laten niks aan het toeval over. We stemmen elke folie apart af op het patroon. Het is onze missie om het ontwerp zo mooi mogelijk uit te laten komen. En dat geldt niet alleen voor de foto’s op onze website, wij vinden jouw raam veel belangrijker.

We focussen op kwaliteit

Milieubescherming is voor ons belangrijk, daarom maken wij duurzame producten. Het is belangrijk dat de folie gemakkelijk te plakken is, en moeilijk kapot te krijgen, en een herbruikbaar product.
Uiteraard zijn er ook simpelweg esthetische redenen, de folie moet een mooie kleur hebben, licht zijn en ook privacy bieden.
We hebben door de jaren heen veel opties getest. De kwaliteit statische raamfolie die wij nu gebruiken voldoet aan al deze verwachtingen. De prijs van het materiaal was voor ons niet belangrijk. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats en wij leggen de lat hiervoor hoog.

Eigen productie

Wij maken onze raamfolie zelf, hier in Nederland. Dat geeft ons de mogelijkheid om een fijne werkplek te creëren waar we kunnen genieten van het werk en de plek. Elke raamfolie en doorstaat een kwaliteitscontrole die we uiteraard ook zelf uitvoren. Ontglipt er toch een fout aan onze aandacht of hebben we een verkeerde maat toegestuurd? Binnen een zo kort mogelijke tijd zorgen we dat jij een nieuw product in huis hebt!

Materiële kosten zijn niet alles

Wij produceren en verkopen. Daarom weten we precies wat er gebeuren moet, en wat de kosten zijn om jouw raamfolie naar wens bij jou af te leveren. Een zoektocht naar oplossingen, nieuwe materialen, nieuwe producten en ontwerpen en patronen. Prototypen en tests, duurzame en milieuvriendelijk verpakkingsmaterialen. En vergeet de magazijnruimte, marketingkosten, instructievideo’s, machines, software, cursussen en waarschijnlijk vergeten we nog het een en ander. Wij geloven dat al deze aspecten samenkomen in het eindproduct én uiteindelijk jouw tevredenheid!

We concurreren niet met de prijs

Wij vergelijken onze prijzen niet met onze conculega’s. Folie kunnen op elkaar lijken, maar de kwaliteit kan compleet anders zijn. Voor ons zijn het de details die tellen, en op deze details focussen wij. We houden ons veel liever bezig met creatieve, nieuwe ontwerpen en klantenservice dan het volgen en vergelijken van concurrentie.

Conclusie

Onze wens is, dat wanneer jij onze folies koopt, je het gevoel hebt dat je een echt unique product koopt.
Het is onze missie geweest vanaf het ontstaan van Uniquewinkel, om mooie, tijdloze, gepersonaliseerde producten te maken.

Wij creëren producten, waarvan wij willen dat ze bestaan. 

Dat is ons motto. En als dat product een hogere prijs heeft en misschien niet voor iedereen is weggelegd, vinden wij daar niks mis mee.
Het is niet onze ambitie om producten te maken voor iedereen. We kunnen simpelweg niet iedereen blij maken. En als we jou blij mogen maken, zetten we ons daar 100% voor in!